De binnenlandse hond (is een ondersoort van de grijze wolf ( Canis lupus ) , een lid van de familie Canidae van de zoogdieren ordeCarnivoren . De term " binnenlandse hond " wordt meestal gebruikt voor zowel gedomesticeerde als wilde verscheidenheden . De hond was het eerste gedomesticeerde dieren is de meest gehouden werkend, jagend , en gezelschapsdieren in de menselijke geschiedenis . [ Nodig citaat ] Het woord " hond " kan ook verwijzen naar het mannetje van hondsspecies , in tegenstelling tot het woord " wijfje" verwijst naar de vrouwelijke van de soort .

Recente studies van " goed bewaarde resten van een hond - achtige canid van de Razboinichya Cave " in het Altai gebergte in het zuiden van Siberië tot de conclusie dat een bepaalde instantie van de vroege wolf domesticatie ongeveer 33.000 jaar geleden heeft niet geleid tot de moderne hond lineages, mogelijk als gevolg van ontregeling van het klimaat tijdens de laatste ijstijd .
afvallen de auteurs stellen dat ten minste een aantal van dergelijke beginnende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden . Een studie van fossiele honden en wolven in België , Oekraïne en Rusland voorlopig dateert domesticatie van 14.000 jaar geleden tot meer dan 31.700 jaar geleden ] Een andere recente studie heeft ondersteuning voor vorderingen van de hond domesticatie tussen 14.000 en 16.000 jaar geleden gevonden , met een bereik tussen 9.000 en 34.000 jaar geleden , afhankelijk van de mutatie snelheid aannames. ] waarde van honden aan vroege menselijke jager-verzamelaars leidde tot hen die snel alomtegenwoordig over wereldculturen . Honden vervullen vele rollen voor mensen , zoals de jacht , het hoeden , het trekken van ladingen , bescherming, assisteren politie en het leger , gezelschap, en , meer recent , het helpen van gehandicapte individuen. Dit effect op de menselijke maatschappij heeft hen de bijnaam " de mens beste vriend " in de Westerse wereld gegeven . In sommige culturen echter honden zijn ook een bron van vlees . [ In 2001 werd er geschat om 400 miljoen honden in de wereld .

De meeste rassen van honden zijn hoogstens een paar honderd jaar oud , kunstmatig heeft geselecteerd voor de bijzonder morfologie en gedrag door mensen voor specifieke functionele rollen . Door deze selectieve fokken, heeft de hond zich tot honderden verschillende rassen , en meer gedrags en morfologische variatie dan een ander landzoogdier . Bijvoorbeeld , gemeten hoogte tot aan de schoft varieert van 15,2 cm ( 6,0 in ) in de Chihuahua tot ongeveer 76 cm ( 30 inch) in de Ierse Wolfshond , kleur varieert van wit door grays ( gewoonlijk genoemd "blauw " ) aan zwarte , en bruint van licht (tan ) naar donker ( " rood" of " chocolade " ) in een brede variatie van patronen ; lagen kunnen kort of lang, ruw-haired tot wol - als, recht , krullend of glad [Het is gebruikelijk voor de meeste rassen om .http://mellevanhemert.wordpress.com
http://gezondafvallen.jouwpagina.be
http://glycemische-index.jouwpagina.nl
http://www.mijneigenfavorieten.com/overafvallen/
http://fitworden.jouwweb.nl/
http://glycemischeindex.expertpagina.nl/
http://seolinkbuildingscan.expertpagina.nl/
http://tennisinfo.jouwpagina.nl/
http://biz-whiz.com/index.php
http://gezondafvallen.startspot.nl/
http://moz.startspot.nl/
http://gezond-afvallen-met.uwstart.nl/
http://goedewebsites.jouwpagina.nl/
http://linkbuilding.favorietje.nl/
http://europese-topsites.linkoverzicht.be/


http://gezondevoeding.pagina-informatie.nl
http://seo-technieken.pagina-informatie.nl
http://afslanktips.favos.nl/
http://seo-linkbuildingscan.tipjes.nl/
http://groene-koffie.maakjestart.nl/
http://www.frozenfrog.nl/
http://exclusieve-sieraden.maakjestart.nl/
http://seolinkbuildingscan.expertpagina.nl/
http://tipsvoorafvallenafslanken.wordpress.com
http://snel-afvallen.blogse.nl/
http://afvallen-afslanken.tipjes.nl/
http://kermiek-sieraden.tipjes.nl/
http://afslank.uwpagina.nl/
http://seo-linkbuildingscan
http://gezondevoeding.pagina-informatie.nl
http://seo-technieken.pagina-informatie.nl
http://afslanktips.favos.nl/
http://groene-koffie.maakjestart.nl/
http://www.frozenfrog.nl/
http://exclusieve-sieraden.maakjestart.nl/
http://seolinkbuildingscan.expertpagina.nl/
http://tipsvoorafvallenafslanken.wordpress.com
http://www.frozenfrog.nl/
http://afvallenmet.biz/afvallen.php
http://groenekoffie.info
http://groenekoffie.info/groene thee/groene-thee.php
http://schnauzerdeild.com
http://www.sieradenvanstraatsburg.com
http://www.vanstraatsburg.com
http://www.frozenfrog.nl/
http://www.bjornborgboxers.net
http://solde.biz

http://afvallenmet.jimdo.com/

http://fingerprintresistant.com/