Weight Watchers 'core aanpak is om leden te helpen bij het ​​verliezen van gewicht door het vormen van nuttige gewoonten , eten slimmer , meer bewegen en het bieden van ondersteuning . n tegenstelling tot andere diëten die een lijst van voedingsmiddelen die ofwel moeten kunnen verstrekken of mag nooit gegeten , primaire plan Weight Watchers 'heeft geen direct vergelijkbare eisen en geen eten is off limits . Deelnemers gewicht te verliezen door het creëren van een calorie tekort , het ProPoints -systeem biedt een kader voor het creëren van die tekorten [ 3 ] Dienovereenkomstig , Weight Watchers is over het algemeen compatibel met andere voeding benaderingen en / of voedselinname beperkingen (bijvoorbeeld de paleolithische dieet en South Beach dieet . ) , op voorwaarde dat de deelnemers gebruik maken van het kader Weight Watchers te meten en beperken van de hoeveelheid voedsel geconsumeerd tijdens het gebruik van de andere dieet plan om het bereik van aanvaardbare voedsel keuzes te dicteren.

Het nieuwste plan is de " kosten " van onderdelen aangepast met behoud van de fundamentele " tellen, budgettering en planning aanpak ", dat het kenmerk van Weight Watchers is al van plan sinds de invoering van de punten - gebaseerde telsystemen .

Er zijn twee manieren individuen kunnen werken met Weight Watchers : . Via persoonlijke ontmoetingen en een online-only programma afvallen Beide programma's maken gebruik van dezelfde basismaterialen en berekeningen Voor persoonlijke ontmoetingen , Weight Watchers raadt leden . een streefgewicht dat resulteert in een body mass index algemeen aanvaard als gezond ( 18-24,9 ) te selecteren , hoewel een lid ook een streefgewicht kunnen vaststellen buiten dat bereik na het verstrekken van een doktersverklaring in die zin . Om te kunnen deelnemen Weight Watchers in de Verenigde Staten , moet een gewicht van ten minste ( 2.3 kg ) meer dan het minimum gewicht voor zijn of haar lengte .

Zodra een lid van zijn of haar streefgewicht bereikt , hij of zij begint een periode van onderhoud. Voor de volgende zes weken , het lid past zich geleidelijk aan zijn of haar voedselinname totdat het lid niet langer verliest of winsten gewicht. Indien aan het einde van zes wegen-ins gedurende de onderhoudsperiode , het lid weegt binnen 2 pond ( 0,91 kg ) van zijn of haar streefgewicht , hij of zij wordt een " Lifetime " lid ] A Lifetime lid kan vergaderingen bijwonen kosteloos , zolang hij of zij weegt minstens eenmaal per kalendermaand en op elk weging , weegt niet meer dan 2 kilo ( 0,91 kg ) meer dan zijn of haar streefgewicht . [ 5 ] als het lid weegt meer dan 2 kilo ( 0,91 kg ) over het doel gewicht bij een weging , zal hij of zij in rekening worden gebracht de wekelijkse vergoeding voor elke vergadering die hij of zij woont ( maar niet voor overgeslagen vergaderingen) tot hij of zij weer verkrijgt een gewicht binnen het doelbereik . zolang een Lifetime lid weegt elke maand en blijft binnen het doelbereik , is er geen vergoeding voor het bijwonen van vergaderingen , en het lid kan deelnemen voor de rest van zijn of haar leven . In tegenstelling tot de nieuwe leden , Lifetime leden nooit een inschrijfgeld [ 5 ] gebracht , zelfs als ze weer gewicht of niet te wegen in elke kalendermaand .

Leden die Lifetime status in de vroege dagen van Weight Watchers bereikt en die een contract kregen bij hun Lifetime pakket betaalt nooit meer dan de wekelijkse vergadering tarief dat van kracht was op het moment dat ze Lifetime -status bereikt , maar om dit speciale tarief te ontvangen , een lid moet in staat zijn om hun contract waarin staat wat de vergoeding is te laten zien . Weight Watchers geprobeerd om te stoppen met het eren van deze vroege belofte en werd aangeklaagd . De zaak eindigde met een uitspraak bestellen Weight Watchers om hun contract voor elk lid die het kan produceren eren .

ETools Weight Watchers ' is een web-based service voor leden die de toegang tot materialen en tracking tools ondersteunen omvat . De dienst is beschikbaar voor een extra vergoeding voor de leden die betalen als ze gaan , en is opgenomen in de vergoeding voor de leden die kiezen voor de terugkerende " Maandelijks Pass " lidmaatschap van plan . In sommige gebieden Weight Watchers bijeenkomsten worden bediend door een lokaal franchise organisatie in plaats van door Weight Watchers International .

Daarnaast is er een volledig online programma is beschikbaar via de Weight Watchers website . [7 ] Online en vergadering lidmaatschappen zijn volledig gescheiden en alleen online - leden komen niet in aanmerking voor de status van " Leven" . De steunregeling voor Weight Watchers Online is een prikbord waar de leden kunnen posten ondersteuning en aandeel in advies . De message board ( maar niet de andere ondersteunende hulpprogramma's) is gratis voor het publiek beschikbaar zijn , in een poging om de toegang tot de essentiële plan van informatie aan haar leden te beperken , Weight Watchers verbiedt het plaatsen van Points of ProPoints waarden voor voedingsmiddelen op de planken .

In de meeste locaties , Weight Watchers houdt bijeenkomsten voor de leden die in sommige gevallen positieve versterking voor de deelnemers kan veroorzaken.