Een deel van de user interface design wordt beïnvloed door de kwaliteit van de pagina-indeling . Bijvoorbeeld kan een ontwerper beschouwen als de site pagina -indeling consistent blijven verschillende pagina bij het inrichten . Pagina pixelbreedte kunnen ook van vitaal belang worden geacht voor het uitlijnen van objecten in de lay-out ontwerp . De meest populaire vaste breedte websites hebben over het algemeen dezelfde ingestelde breedte van de huidige meest populaire browser venster op dezelfde wijze , op de huidige meest populaire schermresolutie , op de huidige meest populaire grootte van de monitor . De meeste pagina's zijn ook gecentreerd voor zorgen van esthetiek op grotere schermen .

Fluid layouts toegenomen in populariteit rond 2000 als alternatief voor
HTML -table- gebaseerde lay-outs en grid-gebaseerde ontwerp in beide pagina lay-out ontwerp principe , en in codering techniek , maar waren erg traag te worden aangenomen . Dit was het gevolg van overwegingen van het scherm leesapparaten en ramen variërend in de maten die ontwerpers hebben geen controle over . Dienovereenkomstig kan een ontwerp worden opgesplitst in eenheden ( sidebars , content blokken , embedded reclame gebieden , navigatie gebieden ) die naar de browser worden gezonden en die in de etalage zal worden gemonteerd door de browser , zo goed mogelijk . Als de browser erkent de details van het scherm van de lezer ( venstergrootte , lettergrootte ten opzichte van het venster , enz. ) de browser kan de gebruiker specifieke lay-out aanpassingen vloeistof lay-outs te maken , maar niet met vaste breedte lay-outs . Hoewel dergelijke weergave kan veranderen vaak de relatieve positie van grote content eenheden kunnen sidebars hieronder hoofdtekst worden verplaatst in plaats van aan de zijkant ervan . Dit is een meer flexibele display dan een hard- coded grid-gebaseerde lay-out die het raam apparaat niet past . In het bijzonder kan de relatieve positie van inhoudelijke blokken te veranderen terwijl de inhoud in het blok ongewijzigd . Dit minimaliseert ook de behoefte van de gebruiker om horizontaal te scrollen de pagina .

Responsive Web Design is een nieuwere aanpak , op basis van CSS3 , en een dieper niveau van per - apparaat specificatie in de pagina 's stylesheet via een intensiever gebruik van de CSS @ media pseudo - selector .
typografie

Webdesigners kunnen ervoor kiezen om de verscheidenheid van de website lettertypes te beperken tot slechts een paar die van een vergelijkbare stijl , in plaats van het gebruik van een breed scala aan lettertypes of het type stijlen . De meeste browsers herkennen een specifiek aantal safe fonts , die ontwerpers gebruiken voornamelijk om complicaties te voorkomen .
De meeste
lay-outs op een site op te nemen negatieve ruimte om de tekst tot breken in de punten en ook voorkomen dat gecentreerd tekst . [
motion graphicshttp://mellevanhemert.wordpress.com
http://gezondafvallen.jouwpagina.be
http://glycemische-index.jouwpagina.nl
http://www.mijneigenfavorieten.com/overafvallen/
http://fitworden.jouwweb.nl/
http://glycemischeindex.expertpagina.nl/
http://seolinkbuildingscan.expertpagina.nl/
http://tennisinfo.jouwpagina.nl/
http://biz-whiz.com/index.php
http://gezondafvallen.startspot.nl/
http://moz.startspot.nl/
http://gezond-afvallen-met.uwstart.nl/
http://goedewebsites.jouwpagina.nl/
http://linkbuilding.favorietje.nl/
http://europese-topsites.linkoverzicht.be/


http://gezondevoeding.pagina-informatie.nl
http://seo-technieken.pagina-informatie.nl
http://afslanktips.favos.nl/
http://seo-linkbuildingscan.tipjes.nl/
http://groene-koffie.maakjestart.nl/
http://www.frozenfrog.nl/
http://exclusieve-sieraden.maakjestart.nl/
http://seolinkbuildingscan.expertpagina.nl/
http://tipsvoorafvallenafslanken.wordpress.com
http://snel-afvallen.blogse.nl/
http://afvallen-afslanken.tipjes.nl/
http://kermiek-sieraden.tipjes.nl/
http://afslank.uwpagina.nl/
http://seo-linkbuildingscan
http://gezondevoeding.pagina-informatie.nl
http://seo-technieken.pagina-informatie.nl
http://afslanktips.favos.nl/
http://groene-koffie.maakjestart.nl/
http://www.frozenfrog.nl/
http://exclusieve-sieraden.maakjestart.nl/
http://seolinkbuildingscan.expertpagina.nl/
http://tipsvoorafvallenafslanken.wordpress.com
http://www.frozenfrog.nl/
http://afvallenmet.biz/afvallen.php
http://groenekoffie.info
http://groenekoffie.info/groene thee/groene-thee.php
http://schnauzerdeild.com
http://www.sieradenvanstraatsburg.com
http://www.vanstraatsburg.com
http://www.frozenfrog.nl/
http://www.bjornborgboxers.net
http://solde.biz